عمومیکسب و کار استانها

مشکلات رایج بعد از شارژ کارتریج پرینتر

آیا خودمان میتوانیم کارتریج را شارژ کنیم ؟

در نگاه اول شارژ کارتریج پیچیده نبوده و ممکن است هر کسی به خود اجازه باز کردن کارتریج و ریسک شارژ تونر را بدهد، اما رد ادامه گاه مشکلات شارژ کارتریج پیش می آید و نیاز به مشاوره با متخصصان این امر خواهید داشت. ولی باید توجه داشت که برای پر کردن کارتریج با تونر نیاز به سیستم های مکنده و دمنده هوا بوده تا از تنفس مستقیم ذرات ریز و آلوده پودر شارژ جلوگیری شود، ضمن اینکه عدم آشنایی با کیفیت قطعات و تجهیزات موجب میشود تا بسیاری از افراد سودجود به جای فروش کالا و قطعات مناسب و درجه یک از محصولات ارزانتر و بدون کیفیت استفاده کنند. برای خرید کارتریج پرینتر اصل به فروشگاه آوا فرهنگ آریا مراجعه نمایید.

مشکلات رایج بعد از شارژ کارتریج پرینتر لیزری و جوهرافشان

علت نمایش خطای 10.1000 Supply در پرینتر چیست ؟

خطای 10.1000 به صورت مستقیم به کارتریج مربوط میشود و گویای عدم توانایی پرینتر اتصال سنسورها با چیپست روی کارتریج است

این خطا بیشتر پس از مشاهده شده و غالبا بدلیل قرار ندادن چیپست جدید روی کارتریج نمایش داده میشود البته اگر از مراکز مطمئن و متخصص در زمینه شارژ کارتریج استفاده کنید نباید این مشکلات را تجربه کنید چراکه پیش از بسته بندی و تحول کارتریج شارژ شده به مشتری قطعا کارتریج را درون پرینتر تست کرده و خطای 10.1000 supply را برطرف میکنند، همچنین ممکن است شخص یا مجموعه ایی که کارتریج را شارژ کرده به دلیل نداشتن تجربه و توان کافی در مراحل شارژ کارتریج به بدنه آن کارتریج آسیب وارد کرده و موجب شود تا چیپست در محل خود به درستی قرار نگرفته و پرینتر نتواند بصورت صحیح با آن ارتباط برقرار کند

چرا روی کاغذ لکه هایی با فاصله یکسان چاپ میشود ؟

چاپ لکه و کثیفی های یکسان با فاصله های مشابه و تکراری نشان دهنده آن است که درام ، مگنت یا غلتک اسفنجی در کارتریج دچار مشکل شده و میبایست تعمیر یا تعویض شود. میزان فاصله لکه ها و کثیفی ها در هنگام پرینت و همچنین نوع شکلهای چاپ شده روی کاغذ میتواند در پیدا کردن علت بروز مشکل و روش رفع آن کمک کند ، نکته مهم این است که برای رفع اینگونه از مشکلات نیاز به باز کردن کارتریج در فضای کارگاهی و مقابل دستگاه‌های مکنده هوا است تا از تنفس پودر تونر که میتواند بسیار برای سلامتی مضر باشد جلوگیری کرد.

چرا پس از شارژ کارتریج هنوز پرینتر خطای toner Cartridge Very Low میدهد ؟

تقریبا روی همه کارتریج ها قطعه‌ی الکترونیکی کوچکی وجود دارد که به چیپست یا چیپ کارتریج معروف است ، وظیفه این برد الکترونیکی شمارش تعداد صفحات پرینت شده توسط کارتریج است ، لذا پس از هر بار شارژ کارتریج میبایست چیپ کارتریج نیز تعویض شود تا پرینتر خطای toner Cartridge Very Low نداده و کارتریج شارژ شده را به عنوان کارتریج جدید در چاپگر شناسایی کند.

علت خط انداختن کارتریج پس از شارژ چیست؟

این موضوع که بعضی از کاربران دقیقا پس از و در هنگام پرینت با خطوط عمودی یا افقی بصورت موازی روی کاغذ مواجه میشوند دلیل وجود مشکل در قطعات درونی کارتریج است.

اگر برای شارژ کارتریج از مراکز معتبر و دارای تجربه کافی استفاده میکنید نباید به سادگی با مشکل خط انداختن کارتریج بعد از شارژ مواجه شوید زیرا حتما کارتریج ها قبل از تحویل به مشتری درون دستگاه تست خواهند شد تا در صورت وجود مشکل هایی از این قبیل آنها را شناسایی و برطرف کنند.

چرا با اینکه درام و مگنت کارتریج را تازه عوض کرده ام ولی کیفیت پرینت هنوز خوب نیست ؟

عوض کردن درام و مگنت صرفا پس از هر بار شارژ کارتریج الزامی نیست و متناسب با نیاز باید این قطعات را عوض کرد ، اما علت پایین بودن کیفیت پرینت حتی پس از عوض کردن قطعات درونی کارتریج میتواند دلیل استفاده از پودر شارژ ضعیف و یا فاسد باشد. البته درنظر گرفتن این نکته که هرگونه کثیفی در واحد لیزر پرینتر و یا وجود مشکل در بردهای اصلی چاپگر نیز میتواند باعث کمرنگ و یا ناخوانا بودن مطالب چاپ شده توسط پرینتر شود.

چرا پس از شارژ کارتریج گوشه و کناره های کاغذ کثیف و سیاه میشود ؟

درون کارتریج قطعات و تجهیزات مکانیکی قرار دارند که عدم کارکرد صحیح هریک از آنها میتواند در روند کارکرد تمام قطعات کارتریج اختلال ایجاد کرده و موجب شود تا کیفیت صفحات چاپ شده پایین بیاید

درام ، بلید ، مگنت و فوم رول از جمله قطعاتی هستند که در هنگام شارژ میبایست به دقت بررسی و مورد تست و آزمایش قرار گیرد، در خصوص اینکه با تعویض یا تعمیر کدام قطعه در درون کارتریج میتوان کیفیت پرینت را بهتر کرد یا مشکل لکه و کثیفیها را در زمان چاپ برطرف کرد به تخصص کارشناسها و نوع مشکلی که در زمان چاپ روئیت میشود بستگی دارد.

چرا با اینکه کارتریج را تازه شارژ کرده ام ولی کم رنگ چاپ می کند ؟

در شارژ کارتریج عوامل و متغیرهای بسیاری میتواند بصورت مستقیم در کیفیت چاپ و میزان کمرنگ یا پر رنگ پرینت شدن صفحات تاثیر بگذارد ، استفاده از پودر شارژ با کیفیت همراه با قطعات درجه یک در هنگام شارژ کارتریج میتواند موجب پررنگ بودن صفحات پرینت شده پس از پر کردن کارتریج شود ، این نکته را مد نظر داشته باشید که در مرکز میبایست پیش از تحویل کارتریج شارژ شده به مشتری آن را تست کرده و با اطمینان از کیفیت مناسب و کمرنگ نبودن صفحات در هنگام چاپ کارتریج را ارئه کرد.

البته در مرکز اچ پی تست کارتریجهای شارژ شده به صورت کامل و دقیق انجام شده و هیچ یک از کارتریجها با مشکل کمرنگ چاپ کردن یا پایین بودن کیفیت چاپ پس از شارژ کارتریج مواجه نخواهند بود.

چرا کیفیت کارتریج شارژ شده مثل اورجینال نیست ؟

دلیل این که هرگز نمی‌توان کیفیت چاپ در کارتریج شارژ شده را با کارتریج اورجینال اچ پی یکسان دانست این است که جنس پودر شارژ و یا تونر قرار گرفته شده در کارتریج های اورجینال اچ پی از کیفیت و مرغوبیت بالاتری برخوردار بوده و این یکی از دلایل اصلی تفاوت قیمت کارتریج اورجینال اچ پی با کارتریج طرح و یا مشابه اصلی است .

کارتریج را تازه عوض کرده ام ولی خطای Incompatible Cartridge  نمایش داده میشود

خطای incompatible Cartridge یا اشتباه قرار دادن کارتریج درون پرینتر به دلیل استفاده از چیپ ست های اشتباه پس از شارژ کارتریج است. بنابراین اگر خودتان کارتریج را شارژ کرده اید لازم است تا چیپست آن را با یک چیپ دیگر که از مدل و سلامت آن مطمئن هستید عوض کنید در این صورت بهتر است آن را برای رفع مشکل به یکی از مراکز تخصصی شارژ کارتریج تحویل دهید

انجام نشدن فرایند چاپ بعد از شارژ کارتریج

اگر پرینتر شما دستور چاپ را انجام نمی‌دهد یا کاغذ سفید چاپ می‌کند، ابتدا باید مطمئن شوید که مشکل از کارتریج نباشد. اگر با تعویض این قطعه، هنوز هم عملیات چاپ اتفاق نیفتاد، این اطمینان حاصل می‌شود که مشکل از کارتریج نیست؛ در غیراین‌صورت، این مشکل را می‌توان به وجود نوار محافظ روی نازل چاپ کارتریج یا نصب نادرست آن نسبت داد.

وجود نوار محافظ روی نازل چاپ

اکثر کارتریج‌ها، همراه با نواری کوچک و محافظ، به‌عنوان پوشاننده نازل چاپ، ارسال می‌شوند. این نوار، با مسدود کردن نازل، از نشت جوهر یا تونر حین جاگذاری و حمل‌ونقل جلوگیری می‌کند. اگر این نوار را برنداریم، پرینتر قادر به چاپ نخواهد بود. برای برداشتن این نوار، کارتریج را از چاپگر خارج کنید و به‌دنبال آن بگردید. رنگ این نوار محافظ، بسته به مدل پرینتر شما، متفاوت خواهد بود؛ دقت داشته باشید که به‌هنگام برداشتن این نوار، که هیچ چسب یا برچسب دیگری را برندارید؛ چراکه تمامی آنها، با مهروموم‌کردن کارتریج، جلوی خشک‌شدن جوهر یا تونر را می‌گیرند.

نصب نادرست کارتریج

یکی از رایج‌ترین دلایل کارنکردن کارتریج شارژشده، نصب نادرست آن است. کارتریج را، جهت اطمینان از جابه‌جانشدن و جای‌گذاری درست آن، بررسی کنید. برای اطمینان بیشتر، بهتر است کارتریج پرینتر را خارج و دوباره نصب کنید.

کم‌رنگ شدن پرینت بعد از شارژ کارتریج

درصورت استفاده از کارتریج‌های پرشده، ممکن است با مشکل چاپ سندهایی کمرنگ، بی‌کیفیت و ناواضح مواجه شوید که این موضوع را می‌توان با جوهر یا تونر نامرغوب و ناسازگار با چاپگر شما مرتبط دانست.

یکی از خطرها و چالش‌های پرکردن مجدد کارتریج، استفاده از جوهرها یا تونرهایی است که برای دستگاه شما طراحی نشده‌اند؛ درواقع این جوهرها و تونرهای پرکننده ممکن است با فرمول‌های اصلی طراحی شده برای چاپگر شما مطابقت نداشته باشند. ناسازگاری و کیفیت پایین و نامرغوب جوهر و تونر، علاوه بر اینکه به پرینتر شما آسیب می‌زند، باعث کاهش وضوح و جزئیات متن یا تصویر شما در نسخه‌های چاپی نیز خواهد شد؛ به همین خاطر، توصیه می‌شود که حتما در مراکز و فروشگاه‌های معتبر اقدام به شارژ کارتریج خود کنید.

ظهور لک، نقطه‌های جوهر و تصویرهای تار روی سند چاپی

یکی از مشکلات مهم هنگام پرکردن مجدد کارتریج‌ها، گیرافتادن حباب‌های هوا در حفره‌های کارتریج است. زمانی‌ که جوهر به‌مقدار کافی در کارتریج نباشد و نیاز به تزریق مجدد آن باشد، امکان محبوس‌شدن هوا در آن به‌وجود می‌آید. وجود حباب‌های هوا، باعث پایین‌آمدن کیفیت چاپ، از طریق ظهور لکه‌های تیره و تصاویر تار، خواهد شد. این حباب‌های هوا می‌توانند در فرایند جاری‌شدن جوهر اختلال ایجاد کنند؛ بنابراین بهتر است که پس از تزریق جوهر، ساعتی آن را بدون استفاده نگه دارید تا حباب‌ها موجود، فرصتی برای خروج پیدا کنند.

این حباب‌های هوا می‌توانند در فرایند جاری‌شدن جوهر اختلال ایجاد کنند؛ بنابراین بهتر است که پس از تزریق جوهر، ساعتی آن را بدون استفاده نگه دارید تا حباب‌ها موجود، فرصتی برای خروج پیدا کنند. چنانچه پس از انجام این‌کار، همچنان مشکل حل نشد، کارتریج را بردارید و به‌آرامی روی میز بزنید تا حباب‌های هوا خارج شوند.

ظهور خطای low Ink

امروزه تقریبا تمامی پرینترهای موجود در بازار، دارای یک چیپست یا تراشه الکترونیکی هستند. این تراشه‌ها، تعداد کاغذهایی را که چاپ کرده‌‌اید، بررسی و ردیابی می‌کنند؛ همچنین وظیفه ذخیره سایر اطلاعات مرتبط با چاپ را برعهده دارند.

پس از پرکردن مجدد بسیاری از کارتریج‌ها، تراشه‌های الکترونیکی آن‌ها بازنشانی یا reset نمی‌شوند و این ناهنجاری، در اکثر پرینترها وجود دارد؛ به‌ گونه‌ای که سطح جوهر مخزن شما هرچقدر هم که باشد، این چیپست‌ها آن‌ها را خالی قلمداد می‌کنند و خطای “low Ink” را نشان می‌دهد.

در بسیاری از مواقع و تا زمانی که پرینتر شما به‌خوبی عمل می‌کند، می‌توانید این‌گونه خطاها را نادیده بگیرید و با فشاردادن دکمه ok یا ادامه، فرایند چاپ را کامل کنید؛ اما اگر چاپگر به شما اجازه چاپ نداد، ابتدا دستگاه خود را reset کنید. منظور از ریست‌کردن پرینتر این است که دستگاه خود را خاموش کنید و بعد از قطع‌کردن اتصال آن با برق، کارتریج را درآورید؛ سپس 15 ثانیه منتظر بمانید و پس ازقراردادن کارتریج در جای خود، پرینر را روشن کنید . چنانچه همچنان با مشکل در چاپ مواجه هستید، درایور چاپگر خود را مجددا نصب کنید.

این احتمال وجود دارد که همچنان خطای مورد نظر نمایش داده شود. علت ظهور دوباره این پیام به دلیل نبود قابلیت ریست‌شدن در تراشه‌هاست و می‌توانید آنها را نادیده بگیرید؛ البته باید بدانید که گاهی، به‌دلیل اختلال در عملیات چاپ، مجبور به تعویض این چیپست‌ها خواهید شد.

مشکل نشتی کارتریج

هنگامی‌که کارتریج پرینترهای جوهرافشان و لیزری شارژ می‌شوند، نشت چند قطره جوهر کاملا طبیعی است؛ اما اگر این نشتی ادامه پیدا کند، مشکل‌ساز خواهد شد. چنانچه کارتریج پس از پر شدن به خوبی مهروموم نشود، امکان دارد هوا به داخل آن بلغزد و باعث بروز نشتی و اختلال در عملکرد پرینتر شود. نشت جوهر یا تونر از یک کارتریج به قسمت‌های مکانیکی چاپگر، موجب آلوده‌شدن غلطک‌های محرک کاغذ می‌شود؛ در نتیجه خطوطی روی سند چاپی ظاهر می‌شود که کیفیت موردانتظار شما را کاهش می‌دهد. برای جلوگیری از بروز این مشکل، توصیه می‌شود که اگر قصد شارژ کارتریج‌های خود را دارید، این‌کار را به متخصص‌های این حوزه بسپارید.

دکمه بازگشت به بالا