علمی و پزشکیکسب و کار استانها

عوارض اکستنشن مو چیست؟

انواع اکستنشن مو

استفاده از مو طبیعی

قیمت اکستنشن مو: این نوع اکستنشن گران ترین نوع ممکن است، زیرا تارهای مو استفاده شده در آن از موی طبیعی است که بیش تر از کشور هند می آیند. یک نکته جالب این است که شما با استفاده از این روش می توانید موهای خود را مانند قبل رنگ، دکلره و هایلایت کنید. توجه داشته باشید که دوام و ماندگاری این نوع اکستنشن بستگی به میزان رشد موی فرد دارد و باید هر ۶ هفته یک بار توسط شخص متخصص ترمیم شود.

استفاده از موی مصنوعی

هزینه استفاده از موهای مصنوعی کمتر از موهای طبیعی است، طبیعتاً هم زیان های این نوع اکستنشن بیشتر از نوع طبیعی است. به طور مثال افرادی که از این نوع موها استفاده می کنند باید دور استفاده از وسایل حرارتی مثل سشوار و اتوی مو یک خط بزرگ بکشند. بدتر این است که این نوع موها به دلیل وزن زیادی که دارند فشار زیادی را به ریشه مو تحمیل می کنند و سبب ریزش مو در افراد می شوند.

اکستنشن مو چگونه نصب می شود؟

روش چسب کراتین

در این روش مقداری چسب کراتین به بالای ریشه مو زده می شود و به واسطه ی حرارت و انبری مخصوص تار موها را به موی فرد می چسبانند.

روش رینگ

از اسم این روش معلوم است که بالای تار موها یک رینگ است که به واسطه یک انبر به ریشه و ساقه موی طبیعی فرد مورد نظر متصل می شود.

روش دوخت

در این روش تارهای مو اکستنشن را به موهای طبیعی فرد می بافند.

روش لاینی

یک نخ ۲۰ سانتی متری را تصور کنید که از آن موهای بلندی آویزان شده است. حال این نخ را بین موهای شما قرار می دهند و موهای طبیعی شما را به این نخ پر از مو متصل می کنند.

نگهداری از اکستنشن مو

اگر قصد استفاده از این روش زیبایی موقت را دارید، باید خود را آماده دردسرهای بزرگ مراقبتی کنید. دیگر باید موهای خود را با شامپوهای مخصوص بشویید. نباید هنگام شستشو به موهای خود فشار بیاورید، زیرا امکان جدا شدن اکستنشن وجود دارد. همانطور که گفته شد، اگر از موهای مصنوعی استفاده کنید، دیگر برایتان استفاده از اقلام حرارتی سخت می شود.

همیشه گفته شده خانم ها برای سلامت موهای خود نباید آن ها را به مدت طولانی ببندند. دلیل این توصیه این است که بستن مو می تواند به تار موها فشار کششی وارد کند و سبب ریزش مو شود. حال این جریان به راحتی در اکستنشن مو پیش می آید و به موهای طبیعی به مدت بسیار طولانی فشار کششی وارد می شود. باز افرادی که موهای خود را با کش می بندند هنگام شب باز می کنند و به موهای خود استراحت می دهند. شما که اکستنشن کرده اید، می خواهید چه کار کنید؟

اگر متن بالا را مطلالعه کرده باشید حرف از چسب شد. این چسب گاهی اوقات باعث حساسیت شدید پوستی شده و خارش های زیادی را به همراه دارد و شما را به جایی می رساند که به پزشک مراجعه کنید. هم یکی دیگر از مضرات اکستنشن است، اما بدترین ضرر اکستنشن طاسی سر است که دیگر قابل جبران نیست.

فواید اکستنشن مو چیست؟

کمی حرف زدن از فواید این روش زیبایی موقت مو تمسخر آمیز است. بهتر است بگوییم تنها فایده آن باعث پر پشت دیده شدن موی سر شما است و دیگر هیچ فایده ای ندارد

اکستنشن مو چیست؟

آیا می دانید چه افرادی می توانند از این تکنیک زیبایی استفاده کنند؟ امروزه اکستنشن مو طرفداران زیادی پیدا کرده است و اکثر افراد سعی می کنند که نواقص و عیوب موهای خود را با استفاده از این متد رفع کنند. با کمک این روش شما دارای موهایی بلند و پرپشت خواهید شد و می توانید زیبایی خود را ارتقا دهید. اما بهتر است قبل از تصمیم گیری به انجام ان، اطلاعات خود را افزایش دهید. ما به بررسی فواید و عوارض این روش خواهیم پرداخت. با بخش زیبایی دکتر سلام با ما همراهی کنید.

زمانی که یک متخصص به پرپشت کردن و بلند کردن موهای فردی با کمک موهای طبیعی و مصنوعی بپردازد، به این تکنیک اکستنشن مو می گویند. این تکنیک، جزء اقدامات زیبایی شناخته می شود و جذابیت فرد را ارتقا می دهد.

انواع اکستنشن مو

1- استفاده از موی طبیعی

  • اکثر افرادی که می خواهند موهای خود را اکستنشن کنند، به سراغ موهای طبیعی می روند. علت اصلی انتخاب این افراد موارد زیر می باشد:
  • میتوان جنسی را انتخاب کرد به جنس موی خود فرد نزدیک بوده و این طبیعی تر جلوه خواهد کرد.
  • میتوان آنها را به همراه موهای خود، رنگ و دکلره و حتی فر کرد.

اگر می خواهید تشخیص دهید مویی که توسط متخصص تان برایتان خریداری شده است، کاملا طبیعی است کافی است کمی سر آن را بسوزانید. براحتی از روی بوی آن می توانید موی طبیعی را تشخیص دهید. اغلب موهایی که خیلی کلفت هستند، طبیعی نیستند.

2- استفاده از موی مصنوعی

یکی از مزیت استفاده از این نوع مو این است که میتوان آن را تا حدود 30 الی 35 سانتی متر بلند کرد و ضخامت بیشتری نسبت به موی طبیعی دارد.از معایب این نوع موها می توان به این اشاره کرد که نمیتوانید به همراه موهای خود آنها را رنگ کرده و یا فر کنید.

انواع روش های مورد استفاده

اکستنشن کلیپسی

دلایل استفاده از این روش:

  • ایمن تر است
  • دردی ندارد
  • از نظر مالی و زمانی مقرون به صرفه تر می باشد

نحوه مراقبت:

  • هر روز نباید این موها را شست.
  • نباید هر بار، در مکان قبلی زده شود زیرا باعث کشیده شدن موهای سرتان شده و موها را ضعیف می کند.

برای چه افرادی مناسب است:

برای افرادی که موهای بلندی دارند

اکستنشن چسبی

دلایل استفاده:

  • ایمن تر است
  • پس از اتصال دیده نمی شود
  • طول عمر بیشتری دارد

نحوه مراقبت:

  • می توانید از لوسیون ها و نرم کننده های مو استفاده کنید
  • حتما به مراکز معتبری برای متصل کردن و جدا کردن این نوع اکستنشن، مراجعه کنید

برای چه افرادی مناسب است:

برای کسانی که موهای کوتاه و یا متوسطی دارند. کسانی که مو بلند هستند، اگر از این نوع استفاده کنند، مراقبت از موها برایشان سخت می شود.

اکستنشن مو به روش اکستنشن لاینی

بهترین روش برای پرپشت کردن و بلند کردن موها است. در این روش نه از چسب استفاده  می شود و نه از کلیپس.

اکستنشن با دوخت

دلایل استفاده:

  • این اکستنشن ها تا 12 هفته (3 ماه) بدون دردسر، دوام خواهند داشت
  • کاملا طبیعی به نظر می رسند
  • می تواند تا 1 ال هم دوام داشته باشد
  • از نظر مالی مقرون به صرفه است

نحوه مراقبت:

  • حتما باید موهای خود را مرطوب کنید و از نرم کننده استفاده کنید
  • سعی کنید از محصولات حالت دهنده مو استفاده نکنید

مناسب برای:

تمام افراد با هر طول مو

کلاه گیس

دلایل استفاده:

  • خیلی راحت جدا می شوند
  • مقرون به صرفه هستند
  • نیاز به مراقبت خیلی زیادی ندارند

نحوه مراقبت:

  • پس از هر 10 روز شسته شوند نه زودتر
  • از شامپوها می توانید برای کلاه گیس طبیعی استفاده کنید
  • کلاه گیس مصنوعی فقط باید با آب سرد شسته شود

مناسب برای:

همه افراد با هر نوع مو و رنگ مویی

مزایای اکستنشن مو

  • زیبایی بیشتر
  • پرپشت کردن مو در کمترین زمان ممکن
  • بلند کردن مو در کمترین زمان ممکن

معایب این تکنیک زیبایی

قیمت اكستنشن در آرایشگاه‌های زنانه علاوه بر این كه بسته به جنس موهای استفاده شده در آن متفاوت است، به تعداد شاخه‌هایی كه در میان موها كار گذاشته می‌شود نیز بستگی دارد و بنابراین اكستنشن ممكن است از صد هزار تا یك میلیون تومان قیمت داشته باشد.

در بیشتر روش‌های اكستنشن، موهای مصنوعی به موی اصلی سر چسبانده یا دور آنها پیچیده می‌شود، اما روش‌هایی نیز وجود دارد كه موهای مصنوعی با گیره‌های مخصوصی به موهای سر متصل می‌شود و قابل جدا كردن است. اگر اكستنشن باعث شود موها بلندتر و پرپشت‌تر به نظر برسد چرا هیچ پزشك پوستی حاضر نیست اكستنشن را برای بیمارانی كه از كم‌پشتی موها گله دارند، انجام دهد و این جور آدم‌ها برای اكستنشن سراغ آرایشگرها می‌روند؟

گیسو كمند، با خزان گلاویز میشود

اكستنشن باعث ریزش شدید موها می‌شود و در نهایت ممكن است به طاسی منجر شود. یكی از علل مهم ریزش موها بستن زیاد آنهاست. این نوع ریزش را تركشن آلوپسیا ( ریزش موی كششی ) می‌گویند كه در آن، موهای بخش‌هایی از سر كه بیشتر تحت فشار و كشیده شدن بوده‌اند می‌ریزد و بتدریج سر طاس می‌شود. این نوع ریزش موها در زن‌هایی كه همیشه موهایشان را دم اسبی می‌كنند یا محكم می‌بافند بسیار شایع است.

می‌پرسید اینها چه ربطی به اكستنشن كردن موها دارد؟  یكی از عوارض اكستنشن هم ریزش موی كششی است، چون در اكستنشن نیز موها بشدت كشیده می‌شود و به همین دلیل پس از مدتی شروع به ریزش می‌كند و گرچه شاید در دفعات اول و دوم موها چندان كم نشود، اما در دفعات بعدی كاهش آنها كاملا مشهود است.

میزان آسیب‌دیدگی موها، بسته به تعداد دفعات اكستنشن كردن و جنس موها متفاوت است. اگر ریشه موها آسیب ببیند ممكن است طاسی همیشگی شود و موها دیگر در نقاطی كه زیاد تحت كشیده‌شدن بوده ‌است رشد نكند و استفاده از نرم‌ كننده و دارو به بهبود وضعشان كمكی نكند.

ریزش موها پس از اكستنشن اگرچه چاره‌ای ندارد، ولی در صورتی كه موها را اكستنشن كرده‌اید، دست‌كم با مشورت پزشكتان، از مكمل‌های مو مانند آهن، روی و بیوتین استفاده كنید تا شاید ریزش‌شان كمی كمتر شود. تشدید سردردهای میگرنی پس از اكستنشن در كسانی كه مبتلا به میگرن هستند هم وجود دارد. البته در اكستنشن كشیده شدن موها در حدی نیست كه باعث سردرد شود، اما وقتی كسی سابقه ابتلا به میگرن را دارد، نباید خطر كند.

سری قرمز با پوستی ورم كرده و تاول زده كه موهای زیادی روی آن به هم چسبیده است! فكرش هم آدم را می‌ترساند! شما چه می‌دانید چسبی كه با آن موهای مصنوعی را به سرتان چسبانده‌اند از چه جنسی است و آیا به آن حساسیت دارید یا نه؟

اگر كسی سابقه حساسیت دارد و اصرار دارد با وجود این همه عوارض، باز هم موهای نازنینش را برای اكستنشن به آرایشگر بسپرد، دست‌ كم پس از مشورت با پزشك، آزمایش حساسیت را بگذراند تا متوجه شود كه نسبت به چسب حساس است یا نه. مضرات اكستنشن آنقدر زیاد است كه حتی استفاده از كلاه‌ گیس با وجود اشكالاتی كه دارد، از آن بهتر است. البته در استفاده از كلاه‌ گیس هم باید دقت كرد كه هر از گاه آن را از سر بردارید تا سرتان هوا بخورد و به هیچ وجه در استفاده از كلاه گیس با كسی شریك نشوید.

  • موهای اضافه شده به دلیل اینکه به موهای خود فرد وصل می شوند، فشاراتی را وارد می کنند که می تواند باعث آسیب زدن به موی اصلی فرد گردد.
  • می تواند باعث تشدید سردرد در افرادی شود که قبلا میگرن یا سردرد مزمن داشته اند.
  • بعضی افراد ممکن است به چسب ها حساسیت داشته و دچار مشکلات پوستی شوند.
    در ابتدا ممکن است به دلیل عادت نداشتن، احساس ناراحتی کنید.
  • خوابیدن با آنها، در ابتدا سخت است
  • نیاز به مراقبت دارد

مراقبت های لازم پس از اکستنشن مو

  • حتما لازم نیست از محصولات موی مخصوص استفاده کنید و می توانید از هر نوع شامپو و محصولی که می خواهید استفاده کنید.
  • موهای خود را ابتدا درون حوله ای ببندید که آب آن گرفته شود سپس می توانید از سشوار در فاصله 15 سانتی استفاده کنید.
  • لازم است برای پیشگیری از گره خوردن موها، دو بار در روز موها را شانه بزنید.
  • موهای خود را هنگام خواب ببافید
  • نباید اکستنشن مو را بیش از 3 ماه نگه دارید چون باعث آسیب به موهایتان می شود.

چه موقع پس از اکستنشن میتوان دوش گرفت؟

برای محکم تر شدن چسب ها، بهتر است موها را تا 5 روز پس از اکستنشن نشویید

آشنایی با عوارض اکستنشن مو

بهتر است دانید زمانی که یک متخصص به پرپشت کردن و بلند کردن موهای فر با کمک موهای طبیعی و مصنوعی می پردازد به این تکنیک اکستنشن مو هم گفته می شود. در واقع این تکنیک به نوعی اقدام زیبایی شناخته شده و زیبایی های فرد را افزایش می دهد. همچنین اکستنشن مو را میتوان یک روش ترمیمی غیرتهاجمی دانست که در آن با استفاده از موهای طبیعی یا مصنوعی به ایجاد تراکم و پرپشت نمودن موهای ناحیه سر و مژه اقدام می کنند.

در واقع موهای لازم در این روند معمولا با روش های مختلفی ماند چسب های حرارتی، پیچاندن و یا حتی کلیپس کردن در لابه لای موهای طبیعی قرار می گیرند. از آنجایی که معایب انجام اکستنشن مو به خاطر فشاری که بر موهای طبیعی وارد می شود بسیار زیاد است به همین خاطر پزشکان این روش را به جز در موارد ضروری توصیه نمی کنند.

همانطور که می دانید امروزه انجام اکستنشن طرفداران زیادی پیدا کرده و اغلب افراد سعی دارند تا نواقص و عیب های موی خود را با استفاده از این روش منحصر به فرد رفع کنند. معمولا با استفاده از این روش افراد می توانند موهایی پرپشت و بلند داشته باشند و زیبایی خود را ارتقا ببخشند اما با این وجود توصیه می شود پیش از انجام آن آگاهی لازم را به دست بیاورید.

به خاطر محبوبیت زیادی که اکستنشن موها امروزه پیدا کرده بسیاری از زنان در هر سنی این روش را امتحان می کنند اما بایستی بدانید که فواید استفاده از این متد تنها در مواردی مانند نازکی موها، ریزش مو و حتی طاسی خواهد بود.

معایب و عوارض اکستنشن:

با وجود اینکه اکستنشن مو ها دارای مزیت و زیبایی های فراونی است اما فاقد عیب نیست و به همین منظور در ادامه سعی داریم رایج ترین عوارض ناشی از انجام اکستنشن مو را شرح دهیم:

در واقع انجام اکستنشن باعث ریزش شدید موها می شود و در نهایت ممکن است منجر به طاسی فرد شود. توجه داشته باشید یکی از علل اصلی ریزش موها بستن زیاد آن ها است که این نوع ریزش را عمدتا با عنان ترکشن آلوپسیا می شناسند. در این نوع ریزش موی بخش هایی از سر که بیشتر تحت فشار و کشیده شدن بوده اند می ریزند و به تدریج سر طاس می شد. این نوع ریزش معمولا در میان بانوانی که مادام موهایشان را دم اسبی می بندند و یا محکم می بافند رایج است.

ممکن است سوال پیش بیاید که این موضوع چه ربطی به اکستنشن کردن موها دارد؟ باید بدانید که یکی از عوارض اصلی اکستنشن ریزش موی کششی است زیرا در این متد نیز موها به شدت کشیده می شوند و به همین خاطر پس از گذشت مدت زمان نه چندان زیادی شروع به ریزش می کنند. ممکن است در اکستنشن اول و دوم موها چندان دچار ریزش نشوند اما در دفعات بعدی کاهش چشمگیر موها را مشاهده خواهید کرد.

بهتر است بدانید که میزان آسیب دیدن موها مربوط به تعداد دفعات انجام اکستنشن و جنس موها خواهد بود بود زیرا اگر ریشه ها دچار آسیب شود ممکن است طاسی همیشگی شده و موها دیگر در نقاطی که زیاد تحت کشیده شدن بوده اند رشد نکنند. استفاده مداوم از نرم کننده ها نیز دیگر تاثیری در بهبودی آن ها نداشته باشند.

با وجود اینکه ریزش موها پس از انجام اکستنشن چاره ای ندارد اما دست کم می توانید با پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید و مکمل های مختلفی مانند روی، بیوتین و آهن را مصرف نمایید تا شاید مقداری از ریزش موها کاسته شود.

همانطور که می دانید هزینه اکستنشن در سالن های زیبایی علاوه بر اینکه جنس موهای استفاده شده متفاوت است به تعداد شاخه های کار گذاشته شده میان مو نیز بستگی خواهد داشت. به همین خاطر ممکن است هزینه های ان از صد هزار تا یک میلیون تومان متغیر باشد. در بسیاری از موارد موهای مصنوعی به موی اصلی سر چسبانده یا پیچیده می شوند.

اما با این وجود روش های دیگری هم وجود دارند که موهای مصنوعی با گیره های ویژه ای به موی اصلی متصل می شوند و قابل جدا کردن هم خواهند بود. دقت داشته باشید که اگر انجام اکستنشن موها برای بلندتر شدن و پرپشت تر شدن موها مناسب بود تمام متخصصان پوست و مو آن را به بیماران خود که از کم پشتی موهایشان ناراضی هستند پیشنهاد می کردند.

به طور کلی شدید تر شدن سردرد های میگرنی پس از انجام اکستنشن در افرادی که به میگرن مبتلا هستند نیز یکی دیگر از عوارض اکستنشن مو ها خواهد بود. البته که در این روش کشیده شدن موها به اندازه ای نخواهد بود که باعث سردرد شود اما اگر کسی سابقه ابتلا به میگرن دارد نباید در این زمینه خطر کند.

حتی تصور سری قرمز با پوستی ورم کرده و تاول زده که موهای زیادی روی آن به هم چسبیده است برای انسان ترسناک خواهد بود. به صراحت می توان گفت اغلب افرادی که اکستنشن می کنند نسبت به جنس موهای چسبانده شده و یا چسب مورد استفاده بی اطلاع هستند. فردی که سابقه حساسیات داشته باشد و با این وجود اصرار بر انجام اکستنشن داشته باشد بهتر است پیش از انجام آن حتما با پزشک متخصص مشورت کند.

همچنین آزمایش را حساسیت را به خوبی انجام دهد تا متوجه شود که نسبت به چسب مصرفی حساس است یا خیر. به طور کلی عواض اکستنشن مو آنقدر زیاد است که حتی استفاده از کلاه گیس ها با وجود مشکلات فراوانی که دارند از آن بهتر خواهد بود.

دکمه بازگشت به بالا